پات لاک Pot Luck
اینجا یه رسم جالبی دارن به نام پات لاک. وقتی که عده ای از دوستان یا همکاران بخوان دور هم جمع بشن و مهمونی بدن یه نفر میزبان میشه. میزبان که بقیه رو دعوت میکنه اعلام میکنه که چه چیزهایی رو مهیا میکنه. اکثر مواقع میزبان نوشدنی و سالاد یا دسر رو متقبل میشه. بقیه افراد یه نوع غذا میارن که میتونه غذای آماده شده باشه . اگرم میزبان عنوان کرده باشه که قرار بر BBQ (کباب ) هست مواد غذایی رو میارن تا با بقیه کباب کنند. معمولا هر سوپروایزر یا استاد راهنمایی یک بار درسال (اواخر سال) دانشجوهاشو دعوت میکنه خونش. رسم خوب و بسیار جالبی هست. اول اینکه اینطوری ارتباطات افراد بیشتر میشه جون اینجا ارتباطات اجتماعی مثل ایران شدید و قوی نیست ( جالا اینکه این ارتباطات مفید هست در ایران یا خیر بحث دیگری هست) و خیلی اجتماعی نیستن خصوصا در محیط های چند فرهنگی مثل دانشگاه که اکثرا به دلیل ضعف زبان در حمع ها کمتر حاضر میشن. حسن دوم این موضوع اینه که میزبان زحمت زیادی رو متقبل نمیشه و مهمتر از همه اینکه غذاهای متنوعی رو میشه تجربه کرد بازهم خصوصا در جمع های دانشگاهی که دانشجویان از ملیت های مختلف هستن و معمولا هر کس غذای ملی خودشو میاره. استاد راهنمای من هم اواخر سال میلادی گذشته ما رو دعوت کرد. این جمع دانشجویانی با ملیتهای فرانسوی-چینی -تایوانی-کانادایی-اتیوپیایی و ایرانی (خودم
) بودند.
+ نوشته شده در سه شنبه ۲۸ دی ۱۳۸۹ ساعت 12:10 توسط خندان
|
خاطرات یک سیستانی در نیوزیلند , آمریکا